LIFE

Toni Grecu s-a vindecat de coronavirus și a fost externat

Toni Grecu, în vârstă de 61 de ani, a trecut prin momente cumplite după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a avut nevoie de îngrijiri medicale. După trei săptămâni, timp în care a fost internat, actorul s-a vindecat și s-a putut întoarce acasă.

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului de umor “Divertis”, s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat după aproximativ trei săptămâni de spitalizare. El se afla la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” pe 29 ianuarie, atunci când un incendiu puternic a devastat spitalul. Ulterior, a fost transferat la un alt spital din Capitală unde a primit îngrijirile medicale necesare.

După trei săptămâni de luptă cu noul coronavirus, actorul s-a vindecat și a fost externat. El a vorbit de momentele critice prin care a trecut, dar a dezmințit informația potrivit căreia ar fi fost internat în secția de Terapie Intensivă.

“Nu a fost niciun moment o formă uşoară a bolii, dar nici una foarte severă, care să fi necesitat internarea la ATI. După atâta timp petrecut în spital, pot spune cu mâna pe inimă că am avut de-a face cu cea mai mare dramă, dar cu şi cea mai mare comedie pe care am trăit-o vreodată”, a declarat Toni Grecu, pentru playtech.ro.

„Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit”, a povestit actorul.

„În urma salvării… sistemul sanitar din România ardea. Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea”, a fost mesajul pe care actorul l-a scris în ziua incendiului.

Comment here