LIFE

Tommy Hilfiger și-a deschis propria școală de modă în plină pandemie

Tommy Hilfiger, în vârstă de 70 de ani, și-a deschis propria școală de afaceri de modă în cadrul Colegiului din Elmira, din statul american New York. Creatorul de modă a declarat că industria are nevoie de noi talente și că el și frații lui, Andy și Betsy, sunt pregătiți să educe tinerii care vor deveni celebri în următorii ani, prin creațiile lor vestimentare.

Designerul de modă Tommy Hilfiger, în vârstă de 70 de ani, și-a deschis propria școală de afaceri de modă în cadrul Colegiului din Elmira, statul american New York. Hilfiger are o avere estimată la peste 450 de milioane de dolari și a decis să facă acest pas în plină pandemie de COVID-19. El a decis ca școala care îi va purta numele să aibă sediul în Elmira pentru că acesta este orașul natal și locul unde a deschis, în 1969, primul magazin de modă. Imperiul Hilfiger a fost fondat în 1985 și, din 2010, face parte din grupul PVH și are sediul central în Amsterdam, Țările de Jos.

”Am crescut în Elmira și simt că trebuie să recompensez comunitatea în care m-am format așa cum pot. Sper ca de acolo să se nască următorul mare designer american, care va duce renumele orășelului peste granițe”, a declarat designerul.

Președintele colegiului din Elmira, dr. Charles Lindsay, a declarat că mare parte din cursurile susținute aici de frații Hilfiger se vor desfășura online din cauza pandemiei.

”Suntem foarte încântați de această colaborare și așteptăm cu mare nerăbdare ca studenții să se înscrie la aceste cursuri din toamna anului 2021. Familia Hilfiger a fost întotdeauna un partener de încredere al școlii noastre”, a declarat Lindsay.

Comment here