Minerit și EnergieRovinariStirile Zilei

Tomescu, după declarațiile lui Ștefan: ”Sunt lăsate fiarele să cadă pe oameni”

Secretarul de stat PSD din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan, vorbește despre funcționarea Termocentralei Rovinari până în anul 2035, numai că liderul sindical Manu Tomescu descrie o situație sumbră în minerit și energie: investiții aproape zero și politică de personal haotică.

Pe pagina de socializare, Ștefan a scris că există suficient cărbune la Cariera Tismana pentru Termocentrala Rovinari. În plus, grupul energetic nr. 5 a fost modernizat cu aproape 150 de milioane de euro.

Manu Tomescu, vicepreședinte Sindicatul Energia Rovinari, afirmă că sunt declarații electorale, dar, la modul concret, în Complexul Energetic Oltenia, ”sunt lăsate fiarele să cadă pe oameni”.   

Tomescu declară că tot ceea ce se întâmplă, acum, la Complexul Energetic Oltenia, lipsa investițiilor și politica haotică de personal, arată că guvernații grăbesc închiderea companiei.

”Se fac sacrificii imense, se lucrează la o nouă organigramă, dar una haotică. Se pune povară tot pe umerii celor care muncesc” spune liderul sindical.

Comments (1)

  1. Cărbune e , știe toata lumea, dar trebuie date dealurile la o parte și ceva mai jos!
    Nu mai are cine și nici cu ce

Comment here