LIFE

Tom Cruise şi Space X lucrează cu NASA la primul film de aventuri care va fi filmat în spaţiu

Actorul american Tom Cruise, care îşi realizează singur toate cascadoriile, pregăteşte cu NASA şi Space X, societatea lui Elon Musk, un film de aventuri care urmează să fie filmat în spaţiu, potrivit Deadline.

Filmul, care este în pregătire, nu va face parte din franciza “Mission: Impossible”. Niciun studio nu este încă implicat în acest proiect. Tom Cruise visează la proiect de la începutul anilor 2000. Pe atunci, ar fi trebuit să-l realizeze cu regizorul James Cameron. “Acum 15 ani, i-am propus lui Tom Cruise ideea de a face un film în spaţiu”, a povestit regizorul, în 2018, pentru revista Empire.

“Aveam un contract cu ruşii în 2000 pentru a merge pe Staţia Spaţială Internaţională şi a filma un documentar în 3D. Apoi, mi-am spus, “ar trebui să facem un film”. I-am spus lui Tom: “Tu şi cu mine, vom avea două locuri în Soyuz, dar cineva trebuie să ne antreneze să devenim ingineri spaţiali”. Tom mi-a răspuns: “Nicio problemă, mă voi antrena”. Cu toate acestea, s-a renunţat la proiect. “Noi aveam câteva idei, dar era la nivel conceptual”, a afirmat James Cameron care lucrează la crearea lumilor imaginare din Pandora, pentru serialul său “Avatar”.

În aşteptarea acestui proiect ambiţios, Tom Cruise va fi pe afiş, la finalul anului, în “Top Gun 2”, unde este pilot de avioane militare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here