LIFE

Tom Cruise și-a adus roboţi anti-COVID-19 pe platoul de la Misiune Imposibilă

Actorul Tom Cruise (58 de ani) a ”angajat” doi roboţi anti-COVID-19 pe platoul de filmare din Marea Britanie pentru a patrula printre angajaţi, scanându-i din cap până în picioare.

După ce, luna trecută ,a urlat la colegi pentru că nu respectau distanţarea socială, iar doi dintre ei l-au părăsit imediat, starul a luat această măsură. A plătit o sumă uriaşă pentru cei doi roboţi, dar nu vrea să spună cât anume.

Nu e prima oară când Cruise, care are o avere de 600 milioane $, cheltuie bani din propriul buzunar ca să încheie filmările. El a mai plătit o grămadă de bani ca să facă un sat ferit de coronavirus în Marea Britanie, după ce a fugit din Italia, din cauza exploziei de cazuri de COVID-19. Apoi, a dat 670.000 $ ca să închirieze un vas de croazieră pentru întreaga echipă de filmare, pentru a se muta în Norvegia. Însă, şi de acolo a trebuit să fugă din cauza virusului. Acum, s-a întors în Marea Britanie şi foloseşte roboţii ca să se asigure că membrii echipei de filmare nu-l contaminează.

Lansarea filmului ”Misiune: Imposibilă 7” a fost amânată din iulie 2021 în noiembrie 2021, din cauza pandemiei.

Comment here