LIFE

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de 7 ani, din motive religioase

Tom Cruise (57) este unul dintre cei mai cunoscuți și controversați actori de la Hollywood. Apreciat pentru rolurile deținute în nenumărate filme de acțiune, actorul nu se discurcă totuși la fel de bine în rolul de părinte pentru fiica pe care o are împreună cu fosta sa soție. Suri Cruise a împlinit, pe 18 aprilie, 14 ani, însă celebrul actor nu a mai luat legătura cu ea de șapte ani!

Tom Cruise este tatăl a trei copii și un actor apreciat în breasla sa. Cruise are o carieră demnă de invidiat, însă viața sa personală nu este nici pe departe la fel de armonioasă. El a fost căsătorit cu Katie Holmes, timp de șase ani, iar în anul 2006 a venit pe lume fiica sa Suri, pe care refuză să o vadă de șapte ani din motive religioase. Pe 18 aprilie, Suri a împlinit 14 ani, însă ea nu l-a mai văzut pe celebrul tată de ani buni din pricina convingerilor pe care acesta le are și a faptului că Biserica Scientologică îi impune o serie de reguli foarte stricte, pe care actorul le respectă cu sfințenie.

”Tom este un scientolog loial, iar când liderii bisericii i-au spus că nu o poate vedea pe Suri, acesta nu a contestat decizia. Tom este cel mai fervent scientolog de pe planetă, dar este strigător la cer că a fost forțat să rupă legăturile cu propriul său copil”, ar fi declarat un apropiat al vedetei de la Hollywood, potrivit publicaţiei Star.

Isabella, în vârstă de 29 de ani, şi Connor, 27 de ani, sunt cei doi copii pe care Tom Cruise îi are în urma mariajului cu Nicole Kidman. Atât Isabella, cât şi Connor au ales să îi calce pe urme tatălui lor, dar nu în vederea unei cariere în domeniul cinematografiei, aşa cum v-aţi fi gândit, ci în dedicarea timpului şi a energiei pentru servirea cauzei promovate de către Biserica Scientologică, un cult misterios şi aspru criticat de mai multe celebrităţi.

Copiii cei mari ai lui Tom Cruise au fost fascinaţi de activitatea pe care tatăl lor o întreprinde în cadrul Bisericii şi au depus efort pentru a se ridica la renumele actorului şi a-l face mândru. Isabella s-a pregătit pentru a deveni mentor pentru cei mai noi dintre membri şi susţine că “aderarea la biserică i-a salvat viaţa atunci când se afla la doar un pas de se înneca în problemele vieţii”. Diploma de mentor nu este deloc una uşor de obţinut, Isabella participând la cursuri timp de şase luni, pentru care tatăl său a fost nevoit să scoată din buzunar o suma considerabilă de bani, aproximativ 25.000 de lire sterline.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here