Stirile ZileiTârgu-Jiu

Toader Pasti: Romanescu are URĂ DE MOARTE pe conducerea Aparegio

Cristian Toader Pasti, șeful ADIA Gorj, a reacționat după ce primarul Marcel Romanescu a declarat că ”Aparegio este cea mai distructivă societate pe care a întâlnit-o”, pentru că doar încasează bani de la târgujieni dar nu a făcut nicio investiție în ultimii 3 ani.

Pasti susține, însă, că Aparegio face investiții: schimbă conducte, face lucrări de mentenanță, cumpără vane noi.

 “Aparegio și-a făcut datoria, în această perioadă dificilă, în toate cele 33 de UAT-uri în care acționează” declară șeful ADIA Gorj care crede că primarul Romanescu are ”un război personal și o ură de moarte” pe conducerea Aparegio.

Cristian Toader Pasti este de părere că primarul Marcel Romanescu ar trebui să aloce fonduri pentru noi puțuri de apă și să aibă un dialog permanent cu conducerea Aparegio.

Pasti îl acuză pe primarul Târgu-Jiului că a întârziat emiterea unei hotărâri de consiliu local, care era necesară obținerii de către Aparegio a tranșei de  230 de milioane de euro, fonduri europene, pentru modernizarea rețelelor de apă din județ.

Pasti neagă vehement acuzația primarului Târgu-Jiului că angajați Aparegio ar fi spart intenționat 36 de conducte din municipiu, în urmă cu două ierni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here