Muzicale

Tiziano Ferro, Ana Guerra – Acepto Milagros

Artistul italian Tiziano Ferro și cântăreața de origine spaniolă Ana Guerra formează un duet electrizant în videoclipul noului single ”Acepto Milagros”.

”Acepto Milagros” a fost lansat în urmă cu câteva săptămâni și în variantă solo, cu versurile în limba italiană (”Accetto miracoli”). Ca duet, însă, capătă o căldură aparte. Single-ul ”Acepto Milagros” este produs de Timbaland și este primul extras de pe noul album al lui Tiziano Ferro. Cel de-al 7-lea disc din cariera artistului italian se numește ”Accetto miracoli” și va fi lansat pe 22 noiembrie.

La 39 de ani, Tiziano Ferro este unul dintre artiștii cu cele mai bine vândute albume din Italia. Discurile ”Nessuno è solo” și ”Alla mia età” au fost certificate cu diamant, cel de-al 5-lea album, ”L’amore è una cosa semplice”, fiind materialul cu cele mai mai vânzări din Italia în 2012. La nivel internațional, albumele lui Tiziano Ferro s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare. În România, Tiziano Ferro s-a făcut remarcat prin piese precum ”Perdono” și ”Imbranato”, ce au fost hituri și în Spania, Italia, Austria, Olanda și Belgia.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here