Minerit și EnergieStirile Zilei

Tivig: Propunerea lui Vîlceanu nu este totuna cu amendamentul lui Solomon

Minerii și energeticienii reîncep protestele pentru aplicarea legii de reducere a vârstei de pensionare, deși ministrul Dan Vîlceanu a promis, duminică, la Târgu-Jiu, că va veni cât de curând cu o soluție.

Soluția propusă de deputatul de Gorj este aceea de a fi asimilată la condiții speciale grupa a doua de muncă, din perioada de dinainte de 2001. Liderul sindical Vasile Tivig declară că protestele vor continua, în această săptămână, pentru că propunerea lui Vîlceanu reprezintă doar jumătate din ceea ce au cerut sindicatele.

Tivig mai spune că propunerea lui Vîlceanu nu este totuna cu amendamentul deputatului PSD, Adrian Solomon, respins de parlament, așa cum s-a speculat în presa locală. Și asta pentru că amendamentul lui Solomon se referea la angajații CEO care au avut grupa I înainte de 2001, nu grupa a doua de muncă, așa cum a spus Vîlceanu.

Comments (2)

  1. Felicitari dnu Tivig, acum vedem de ce conducerea CEO tine un inginer de talia dtale la lopata iar toti analfabetii au asigurate posturi de CFL ist sau mai rau, posturi de lideri sindicali aserviti administratiei.Se plateste pupincurismul si pupincuristii. Oamenii capabili sa moara la lopata desi au studii si creier. Felicitari inca o data dl Tivig, rusine, de trei ori rusine Burlan.

  2. Are reptate dl Nicu Popescu, Tivig nu are loc in conducere desi e de multi ani inginer minier, nu are loc de spagarii care si cumpara functiile cu sute de milioane. Chiar asa , rusine dl general Burlan.

Comment here