LIFE

Țiriac a plătit 2 milioane de euro pe două apartamente de lux la Mamaia

Imobilele de lux au o panoramă care-ţi taie respiraţia, notează Click!.ro. Un apartament costă între 400.000 şi 1.000.000 de euro.

Ion Ţiriac (82 de ani) nu mai ştie nici el numărul caselor pe care le deţine. Omul de afaceri a mai făcut o investiţie bună anul acesta. În alte dăţi prefera vacanţele exotice, acum însă nici vârsta, nici timpul nu-i mai permit să se plimbe, motiv pentru care a făcut o „mutare” inspirată: şi-a luat casă la Marea Neagră. Fostul tenisman a achiziţionat de curând două imobile într-un bloc aflat pe plajă, la numai 50 de metri distanţă de malul mării.

Neo Mamaia reprezintă o divizie a companiei One United Properties şi este dedicată proiectelor rezidenţiale exclusiviste de tip boutique. Construcţia acestui bloc a început în toamna lui 2018, s-a lucrat la foc automat, în plină pandemie, iar la finele anului 2020 unităţile au fost scoase la vânzare. Cele 50 de apartamente sunt dispuse pe 5 etaje şi sunt împărţite astfel: 12 apartamente cu 2 camere, 16 apartamente cu 3 camere, 20 de apartamente cu 4 camere şi două apartamente cu 5 camere. Interioarele sunt finisate cu grijă, iar luxul nu poate fi descris.

Mobilierul şi accesoriile pentru baie, bucătărie, dormitor şi living sunt aduse din străinătate. Preţurile se justifică şi nu se adresează omului de rând. Ion Ţiriac se află printre primii proprietari ai acestui complex-boutique şi a fost văzut deseori făcând plajă „în faţa casei”. Afaceristul ar fi plătit în jur de 2 milioane de euro pentru două apartamente de lux.

Comment here