Sportive

Tinerii pugilişti ai CSM Târgu Jiu s-au remarcat la Gala ”King of The Ring” 2022

Turneu de excepţie făcut de tinerii pugilişti de la CSM Târgu Jiu, care au participat, duminică, la Gala King of The Ring 2022, la Girișu de Criș, în județul Bihor.

CSM Târgu Jiu s-a prezentat la această competiţie cu Amelian Istrătescu(16 ani), la categoria 75 de kilograme- juniori, care a obţinut locul 1; Andrei Frunzaru(17 ani), categoria 75 de kilograme- tineret, care s-a clasat pe locul 2; dar şi cu mezinul Ianis Mateiescu(11 ani), la categoria 30 de kilograme, care a câştigat locul 1.

Cei trei sportivi, pregătiţi de fostul mare pugilist gorjean Petrișor Gănănău, au fost printre remarcaţii galei din judeţul Bihor.

”Sunt foarte bucuros de evoluţia băieţilor şi vreau să-i felicit pentru ce au făcut la acest turneu. Este foarte important pentru aceşti sportivi să strângă cât mai multe meciuri la un asemenea nivel. Numai aşa putem creşte valoric. În plus, sunt foarte sigur pe tot ceea ce facem la antrenamente și în curând vom facem performanţă şi la nivel național. Ştiu că în acest weekend a fost şi ziua domnului director Robert Bălăeţ, şi pe această cale, noi cei de la secţia de box a clubului vrem să-i mulţumim pentru susţinere, cu siguranţă nu-l vom dezamăgi şi îi transmitem un călduros ”La mulţi ani!”” a declarat Gănănău pentru site-ul oficial al clubului.

Comment here