LIFE

Tiesto și Alan Walker, la SAGA Music Festival

Noi confirmări completează lista de artiști anunțați la prima ediție a Saga Festival ce va avea loc în perioada 5-7 iunie, la București, în Parcul Izvor. Cel de-al doilea val îi cuprinde pe Tiesto, Alan Walker și încă doi artiști îndrăgiți ai scenei pop-dance internaționale.

Tijs Verwest, alias Tiesto, și-a început cariera în 1985. Producătorul s-a lansat în perioada în care progressive-ul cu elemente trance cunoștea cea mai mare expansiune. De la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice în fața a milioane de spectatori și telespectatatori, Tiesto a ajuns să fie unul dintre cei mai iubiți DJ, producători și remixeri ajunși vreodată în spatele platanelor. Superstarul internațional Tiesto vine la SAGA Festival pentru a susține singurul său show din România din vara lui 2020.

Alături de binecunoscutul artist olandez, pe una dintre scenele SAGA va urca și Alan Walker, producător și DJ norvegian aflat în plină ascensiune. Tânărul în vârstă de doar 22 de ani are canalul de YouTube cu cei mai mulți subscriberi din Norvegia, fiind totodată clasat pe locul 17 în top 100 DJ listaţi de revista DJ Mags. Cel mai cunoscut single al său este “Faded”, lansat în 2015 și certificat cu platină în peste 10 țări. Ca apariție scenică, Alan Walker s-a remarcat prin purtarea unei măști negre, acesta fiind un accesoriu nelipsit în toate show-urile sale.

Sam Feldt, unul dintre cei mai iubiți artiști ai scenei internaționale, vine la SAGA Festival pentru a completa seria show-urilor de excepție dedicate pasionaților de muzică și de distracție. Maestrul pop-dance britanic Sigala vine în premieră în România la SAGA Festival pentru a aduce petrecăreților unele dintre cele mai iubite hituri. Mixurile sale au ajuns în Top 10 UK Single Charts, inclusiv single-ul său de debut “Easy Love”.

SAGA Festival se va desfășura în perioada 5 – 7 iunie 2020 și va aduce pasionaților de festivaluri și de concerte o experiență muzicală absolută: peste 150 de artiști, 5 scene care vor găzdui show-uri din mai multe genuri muzicale, susținute de-a lungul a 3 zile de concerte și de distracție.

SAGA Festival este organizat de ALDA și Insomniac, în parteneriat cu organizatorul local The Mission. Cei doi jucători internaționali și-au unit forțele anul trecut pentru a continua să lanseze și să dezvolte proiecte precum: AMF din Amsterdam (Amsterdam Music Festival) și EDC (Electric Daisy Carnival) din Las Vegas, cel mai mare festival internațional dedicat genului EDM (electronic dance music). The Mission, organizatorul local, are peste 19 ani de activitate, fiind cunoscut pe piața din România pentru cele peste 120 de evenimente de muzică electronică și nu numai – marca The Mission.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here