Muzicale

Tiësto & Ava Max – The Motto

Tiesto şi Ava Max au lansat un mega hit pop-EDM pe 4 noiembrie, „The Motto”. Videoclipul oficial a strâns peste 2,6 milioane de vizualizări în 3 zile şi continuă să urce în clasamente.

Artista pop din SUA Ava Max şi starul EDM olandez Tiesto au colaborat pe „The Motto”, cel mai nou single de pe LP-ul DJ-ului european, care va sosi în perioada următoare. Acesta este al treilea single de pe noul album, care va debuta prin Atlantic Records. Beat-ul este unul vibrant şi plin de energie, dar se insinuează subtil pe dance floor. Ava Max pare a adopta acel stil de „pop întunecat” nordic în modul în care atacă piesa şi face o echipă excelentă cu negativul produs de DJ-ul olandez.

”Ava este un talent tânăr încântător și vocea sa frumoasă adaugă profunzime piesei. Abia aştept ca toată lumea să asculte colaborarea noastră. "The Motto" este un imn de petrecere care ne va face să dansăm până în 2022 pe măsură ce închidem un an nebun” a declarat Tieasto.
”Atunci când Tiesto mi-a prezentat acest track, m-am îndrăgostit și nu m-am putut opri din a îl asculta. "The Motto" este despre împuternicire, despre a nu-ţi păsa, a face ce vrei tu, a te distra şi a lăsa lumea întreagă să ştie asta” a spus Ava Max.

Comment here