LIFE

Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan. Cine este

În plin proces de divorț, Andreea Bălan a fost surprinsă în compania unui nou iubit, cu care ar avea o relație de mai bine de 3 săptămâni, potrivit cancan.ro.

Tiberiu Alexandru Argint, noul iubit al Andreei Bălan, este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR1. Tânărul nu a fost, însă, atras de televiziune, ci de arhitectură. Potrivit informațiilor publicate pe conturile sociale, Tiberiu a urmat Școala Germană Hermann Oberth din București, apoi Colegiul Tehnic de Arhitectură ”I.N.Socolescu”. A rămas în zona aceasta și a absolvit și cursurile Universității de Arhitectură din București. Are o afacere în domeniul designului de interior, dar salariul fix și-l ia în calitate de manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Nu ai cum să nu observi, la prima vedere, asemănarea fizică dintre Tiberiu Argint, actualul iubit al Andreei Bălan, și George Burcea, soțul cu care solista se află în plin proces de divorț. Sunt amândoi bruneți, foarte înalți, slabi.

Andreea şi Tiberiu au fost surprinși pe plajă, în Vama Veche, dansând, sărutându-se și ținându-se în brațe. Conform sursei citate, ar fi împreună de 3 săptămâni, iar relația s-ar consuma în apartamentul din Capitală al tânărului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here