LIFE

Thrillerul „Queen Sono”, primul serial african al Netflix

”Queen Sono”, primul serial african original al Netflix, un thriller ce are în centru un agent secret care luptă împotriva ilegalităţilor şi se confruntă cu o criză personală, a fost lansat de serviciul de streaming.

Actriţa sud-africană Pearl Thusi, cunoscută din serialul „Quantico”, deţine rolul principal. Scris şi regizat de Kagiso Lediga, serialul are şase episoade care au fost filmate în mai multe locuri de pe continent. Spioana sud-africană Queen Sono se vede prinsă în plasa infamă a afacerilor şi politicii cât încearcă să descopere adevărul despre moartea mamei ei, este sinopsisul serialului.

Thusi a spus că este important că producţia aduce o poveste altfel. „Ne-am săturat să vedem, în special, poveşti chinuitoare”, citează Entertainment Weekly. Lediga şi Thusi au mai lucrat împreună pentru „Catching Feelings”, o comedie romantică neagră despre doi tineri ale căror vieţi sunt date peste cap atunci când un scriitor renumit se mută în casa lor. Filmul a fost lansat de Netflix anul trecut.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here