Muzicale

The Weeknd – Save Your Tears

“Save Your Tears” este primul single şi videoclip al artistului din 2021. The Weeknd apare cu o proteză facială, care îi face faţa să pară umflată, tumefiată. Vine în completarea precedentelor look-uri etalate, cu o figură bandajată şi cu nasul umflat. Artistul a apărut astfel la decernări de premii, dar şi în ultimele videoclipuri. Toate acele deformări ale fizionomiei erau puse pe seama vieţii de party boy, etalată pe albumul concept “After Hours”.

Abel a făcut valuri prin afirmaţia că Grammy-urile sunt acordate de un juriu corupt, în urma excluderii sale de pe lista de nominalizaţi. The Weeknd a afirmat şi că organizaţia din spatele Grammy-urilor datorează explicaţii atât lui, cât şi fanilor şi industriei muzicale.

Canadianul vine, totuşi, după un triumf recent, primind 3 premii American Music Awards, pentru “Cel mai bun artist masculin”, “Cel mai bun album” şi “Cea mai bună piesă Soul/R&B”.

The Weeknd a început deja să lucreze la un succesor pentru albumul “After Hours”, declarându-se inspirat de pandemie şi de mişcarea Black Lives Matter.

Comment here