Muzicale

The Pussycat Dolls – React

The Pussycat Dolls s-a reunit după un deceniu de absenţă şi a lansat piesa “React”. Single-ul care a cucerit deja topurile a primit un videoclip incendiar, care include coregrafii complexe, ţinute sexy, flăcări şi cadre demne de Vogue.

“React” este prima piesă a artistelor în 10 ani şi are un videoclip filmat în Los Angeles, sub bagheta regizorilor Braddley şi Pablo. În clip le vedem pe Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Kimberly Wyatt şi Carmit Bachar dansând între flăcări, în apă şi peste scaune metalice.

“React” este prima piesă nouă lansată de Pussycat Dolls de la single-urile albumului “Doll Domination” din 2008. În ciuda unui succes uriaş al grupului, acesta şi-a încetat activitatea în 2010, după terminarea turneului global din 2009. Fiecare muziciană din grup a început o carieră solo, cea mai de succes fiind Nicole Scherzinger. Reuniunea a fost anunţată în 2019, dar membrul original Melody Thornton nu a dorit să se regăsească în această formulă a trupei.

Turneul de reuniune Pussycat Dolls începe în Marea Britanie în aprilie 2020. Trupa lua naştere în 2003 şi avea să lanseze mari hituri precum “Don’t Cha” şi “Buttons”. Reuniunea a fost inspirată de cea Spice Girls şi de turneul lor din 2019.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here