LIFE

The Motans oferă burse pentru studenţi. Ce sume pot primi tinerii şi care sunt condiţiile

Artistul Denis Roabeş face un pas concret pentru a susţine tinerii şi lansează Bursa The Motans, un proiect pentru sprijinirea studenţilor.

Artistul The Motans a ajuns în punctul în care simte că-şi poate folosi notorietatea pentru a schimba câte puţin societatea, începând prin sprijinirea studenţilor dedicaţi. Denis Roabeş şi-a propus să fondeze, împreună cu echipa Global Records, proiectul „BursaTheMotans“ – destinat tinerilor care sunt pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales, dedicaţi şi serioşi în ceea ce-şi propun să facă.

În urma unui amplu proces de recrutare, cinci tineri vor primi lunar, timp de 10 luni, câte 2080 de lei. Proiectul „Bursa The Motans“ va cumula în total 104.000 de lei, iar în cadrul lui se pot înscrie atât studenţi din România, cât şi din Republica Moldova. Toţi cei care îşi doresc să obţină una dintre cele cinci burse trebuie să se înscrie în proiect pe www.bursathemotans.com.

Câştigătorii vor fi aleşi de către Denis şi echipa Global Records ţinând cont de pasiunea lor, de rezultatele pe care le-au obţinut până acum şi cât sunt de convinşi că educaţia este cheia de a reuşi în viaţă. Cei cinci beneficiari ai „Bursei The Motans“ vor fi anunţaţi pe 20 septembrie, iar publicul va avea un rol important în procesul de selecţie. Fiecare persoană are posibilitatea de a vota pe site-ul bursathemotans.com, iar astfel îi poate ajuta pe Denis si echipa sa să facă alegerile cât mai potrivite.

Parcursul concurenţilor va fi prezentat pas cu pas pe site-ul dedicat proiectului şi pe platformele de social media. Denis recunoaşte că întregul proiect are o motivaţie personală, de suflet.

„Motivaţia care stă în spatele oferirii acestor burse este foarte simplă. Vine din experienţa mea personală, din viaţa mea. Anii mei de studenţie nu au fost tocmai cum mi-i imaginam şi nu din cauza şcolii. Lipsa anumitor posibilităţi financiare m-a împins la un program foarte încărcat: ziua la facultate, noaptea la muncă. Probabil e un scenariu cunoscut multora. Acea perioadă m-a făcut să simt o oarecare supărare. Voiam să dispun şi eu de lejeritatea şi timpul celor care pur şi simplu puteau să înveţe şi să se bucure de experienţele oferite de studenţie. Era o dorinţă atât de simplă: să fiu odihnit, să am timp să studiez. Acum, la 30 de ani, dau startul unei campanii frumoase pe care vreau să o dezvolt şi să o transform într-o tradiţie. Sper foarte mult să adun cât mai mulţi oameni entuziaşti alături de mine şi să am sprijinul întregii societăţi. Bursele The Motans sunt despre asta: despre a oferi timp studenţilor merituoşi pe care să-l folosească pentru a studia şi pentru a-şi urma pasiunile. Construim prezentul pentru a iubi si viitorul“, declară Denis.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here