Muzicale

The Motans – Întâmplător

The Motans revine în atenția fanilor cu o nouă piesă, ce se va găsi pe viitorul album. “Întâmplător” este o melodie emoționantă ce vorbește despre iubire, dor și despărțire.

Muzica și versurile sunt compuse de Denis Roabeș, producția e realizată de Marcel Botezan, Sebastian Barac, iar de mix și mastering s-a ocupat Marcel Botezan. Denis a lansat și “Intro” – prima piesă de pe noul album, care surprinde sunetul liniștitor pe care îl face o pisică atunci când toarce, o abordare neobișnuită, dar originală. Artistul urmează să mai lanseze două piese de pe noul album, al cărui nume rămâne încă o surpriză.

“Eu știu că un intro este un lucru de început. Dar cu toții știm deja că felinele fac mereu ceea ce vor. Prin urmare, deși au fost lansate deja nouă piese de pe cel de-al doilea album The Motans, vă prezint astăzi intro-ul albumului… nu, nu vă spun numele încă. În perioada următoare veți putea să vă bucurați de ultimele trei piese de pe acest album”, a spus Denis.

The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here