Muzicale

The Chainsmokers – Push My Luck

The Chainsmokers evocă iubirile adolescenţei în noua piesă „Push My Luck”.

Videoclipul este regizat de către Steven Sebring şi o are ca protagonistă pe Lais Ribero, fotomodel. Aceasta este prezentată pe o platformă rotativă, ca muză a băieţilor. Clipul este simplu şi îi include doar pe cei 2 artişti, cântând la diferite instrumente şi dansând, intercalaţi cu cadre ale lui Lais Ribero.

Muzicienii se află în plin turneu „World War Joy”, o serie de concerte în America de Nord, cu opriri numai pe arene uriaşe. În deschidere cântă 5 Seconds of Summer şi Lennon Stella. Seria de concerte se termină la început de lună decembrie. The Chainsmokers au fost nominalizaţi recent la o distincţie American Music Award în categoria „Favorite Artist – Electronic Dance Music”. Fanii îi pot vota până pe 20 noiembrie, iar gala premiilor are loc pe 24 noiembrie, fiind difuzată pe canalul TV ABC.

The Chainsmokers pregăteşte un nou album, cunoscut drept „World War Joy”, care include 10 track-uri. 5 dintre ele au fost deja lansate ca single-uri. Primul a fost colaborarea cu 5 Seconds of Summer, „Who Do You Love”. Am mai putut asculta şi „Kills You Slowly”, „Do You Mean”, „Call You Mine” şi „Takeaway”. Băieţii se pregătesc şi de un turneu european, care va începe în 2020.

The Chainsmokers este un duo de DJ şi producători din new York, format din Andrew Taggart şi Alexander Pall. Conform publicaţiei Forbes, artiştii l-au detronat pe Calvin Harris în postura de „cei mai bine plătiţi DJi”, după 6 ani de supremaţie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here