LIFE

Testul de logică care a devenit viral pe reţelele de socializare. Câte triunghiuri vedeţi în imagine?

Internetul a oferit de-a lungul timpului câteva probleme de logică care i-a contrariat pe utilizatori şi au devenit subiect de discuţie. Recent, o postare pe reţelele de socializare a lansat o nouă provocare.

Imaginea, publicată pe Instagram, arată un triunghi secţionat, iar întrebarea „pare” banală şi a indus mulţi utilizatori în eroare. Utilizatorii sunt întrebaţi câte triunghiuri observă în imagine, iar răspunsurile au creat extrem de multă confuzie şi au generat polemici. Postarea respectivă a adunat peste 900 de comentarii, în care fiecare persoană şi-a încercat norocul cu propria sa variantă de răspuns. Rezolvările propuse la test au fost foarte variate, unii au văzut nu mai mult de 2 triunghiuri în timp ce alţii au descoperit 19.

Internetul a generat adevărate dezbateri şi acum patru ani din cauza unui test de percepţie în care utilizatorii trebuia să îşi dea cu părerea despre culoarea unei rochii. Iar răspunsul a împărţit oamenii în două tabere, ambele foarte sigure că răspunsul lor este cel corect. Un trend foarte recent în materie de teste de observaţie, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă, invită utilizatorii să găsească pisica ascunsă în brad.

Răspunsul corect este: 18 triunghiuri.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here