LIFE

„Terminator: Dark Fate” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Lungmetrajul „Terminator: Dark Fate”, cu Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Regizat de Timm Miller, cel de-al şaselea film din franciza „Terminator” îi are în distribuţie pe Gabriel Luna, Mackenzie Davis, Natalia Reyes şi Brett Azar. Filmul a generat, în primul weekend pe marile ecrane româneşti, încasări de 29 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

„Joker” al lui Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix în rol principal, s-a menţinut pe locul al doilea, cu încasări de 19,3 milioane de dolari, obţinute în al cincilea weekend de la debut. La nivel global, filmul a generat încasări totale de 934 milioane de dolari.

Filmul fantasy „Maleficent: Mistress of Evil” a coborât două locuri, până pe trei. În al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 12,1 milioane de dolari. În total, la nivel global, filmul a generat încasări de 383 milioane de dolari.

Povestea lui Harriet Tubman – evadarea din sclavie şi transformarea într-unul dintre eroii Americii, care, prin curaj, ingenuitate şi tenacitate a eliberat sute de sclavi şi a schimbat cursul istoriei – a debutat pe locul al patrulea în top. „Harriet” a generat încasări de 12 de milioane de dolari.

Animaţia „The Addams Family”, bazată pe benzile desenate cu acelaşi nume ale lui Charles Addams şi regizată de Conrad Vernon şi Greg Tiernan, a coborât două poziţii, până pe cinci, cu încasări de 8,4 milioane de dolari în al patrulea weekend de la debut.

Filmul „Zombieland 2: Double Tap”, cu Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin şi Emma Stone în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a şasea, în coborâre două locuri, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 7,3 milioane de dolari.

Thrillerul horror „Countdown”, regizat de Justin Dec, cu Elizabeth Lail în rol principal, a coborât două locuri în clasament, până pe şapte, cu încasări de 5,8 milioane de dolari în al doilea weekend de la debut.

Tot două locuri a coborât în listă şi filmul de acţiune „Black and Blue”, cu Naomie Harris în rol principal. Producţia s-a clasat pe poziţia a opta, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 4 milioane de dolari.

Drama „Motherless Brooklyn”, regizată de Edward Norton, a debutat pe locul al nouălea în top, cu încasări de 3,6 milioane de dolari. Acţiunea filmului este plasată în New Yorkul anilor 1950, când Lionel Essrog (Norton), un detectiv privat singuratic, care suferă de sindromul Tourette, încearcă să dezlege misterul asasinării mentorului şi prietenului lui, Frank Minna (Bruce Willis). Din distribuţie mai fac parte Willem Dafoe, Bobby Canavale şi Alec Baldwin.

Filmul de animaţie „Actic Dogs” a debutat pe locul al zecelea în top, cu încasări de 3,1 milioane de dolari. Lungmetrajul este regizat de Aaron Woodley, iar Angelica Houston, James Franco şi Jeremy Renner se numără între cei care au împrumutat vocile personajelor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here