Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tensiuni în PSD Gorj? Cum comentează Weber mesajul distribuit pe paginile de socializare

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, reafirmă că Marcel Romanescu va fi candidatul partidului la Primăria Târgu-Jiu, la alegerile locale din 9 iunie.

Pe paginile de socializare circulă mesajul că membrii PSD Gorj ar fi nemulțumiți de nominalizarea primarului care a fost la Partidul Național Liberal, până vara trecută, și că liderii organizației ar fi decis să nu-l mai susțină pe Romanescu.

Weber spune că nu vrea să comenteze tot felul de fake news-uri și dă asigurări că există ”deplină armonie” în organizația PSD, ceea ce va duce la obținerea unui ”scor record” în municipiu.  

Comments (2)

  1. Socialismul liberal oltenesc&Liberalismul socialist oltenesc

    La cite placutze suedeze au ejaculat în anii trecuți ….nu au cum sa se ia în brate!
    Da merge , ca să fie bine și sa nu fie rău!

  2. Dle Weber, tu nu intelegi cum functioneaza un partid politic. Ai ajuns in partid pe usa din dos si nu intelegi ca nici un pesedist nu va vota liberalii tradatori ai peneleului. Dar tu nu stii de astea fiindca ai candidat doar pe liste, pe sub fusta liderilor PSD Gorj. Niciodata nu ai candidat pe vot uninominal, ia exemplu de la Cosmin Popescu, un adevarat lider de partid. Esti o lichea, o curva politica, care dupa alegerile din 9 iunie vei fi ejectat chiar de partidul tau.

Comment here