Minerit și EnergieStirile Zilei

Tensiuni în PNL Gorj după întâlnirea lui Iordache cu Orban

Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, a avut o întâlnire surprinzătoare, luni, cu Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal și al Camerei Deputaților, în toiul bătăliei interne pentru putere și în contextul în care ceilalți lideri ai PNL Gorj- Dan Vîlceanu, Marcel Romanescu și Gheorghe Pecingină- s-au poziționat de partea premierului Florin Cîțu.

Iordache a argumentat întâlnirea cu Orban prin faptul că susține proiectul de lege pentru reducerea vârstei de pensionare în minerit și energie și vrea să fie votat, miercuri, în planul Camerei Deputaților. Ba mai mult, senatorul a anunțat că și deputații Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină vor vota lega care le-ar permite angajaților CE Oltenia să se pensioneze la 52 de ani.

Ulterior, Gheorghe Pecingină a reacționat precizând că a anunțat, încă de acum două săptămâni, că va vota proiectul de lege. Declarația AICI: https://www.radioinfinit.ro/reducerea-varstei-de-pensionare-pecingina-in-plen-eu-si-dan-vilceanu-vom-vota-legea/

”Eu și deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, am anunțat încă de acum două săptămâni că o să votăm acest proiect, din această cauză nu văd rostul intervenției domnului Ludovic Orban în acest subiect” a scris Pecingină pe pagina de socializare.

Comments (1)

  1. Pecingina, boala vacii, ai ,, reacționat,, tarziu, te a facut Iordache pe plic, si pe tine si pe Cap de Cal, Vicleanu. Iordache o sa fie noul șef la PNL Gorj, după câștigarea alegerilor de către Orban.

Comment here