Stirile ZileiTârgu-Jiu

TENSIUNI în alianță! Lider PNL, atac la subprefectul PMP: Nu știu cum dracu se transformă din vopsit!

Tensiuni în alianța PNL-PMP! Gheorghe Grivei spune că nu-i inspiră încredere  subprefectul  promovat în funcție de Partidul Mișcarea Populară, Gheorghe Grigorescu. ”Îl văd ca pe Rujan. A fost șef în Finanțe pus de PSD! Nu știu cum dracu se transformă din vopsit, din om roșu care n-a făcut nimic pentru Gorj!” răbufnește vicepreședintele liberal. ”Nu știu de unde izvorăște această ură! Probabil, nu i-a priit mâncarea de sărbători!” reacționează Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj.

Gheorghe Grivei lansează un atac neașteptat la adresa subprefectului Gheorghe Grigorescu,  numit în funcție în urmă cu 3 săptămâni, cu susținerea PMP. Despre Grigorescu se aude că ar urma să fie promovat chiar pe postul de prefect de Gorj, pe care Mișcarea Populară l-ar fi obținut în urma negocierilor de la București.

Vicepreședintele liberal spune că subprefectul nu-i prezintă încredere și că ultimii prefecți și subprefecți de Gorj ”au stat ca bibelourile”, fără să facă nimic pentru județ.

Grivei nu are încredere în Grigorescu pentru că a fost numit șef în Finanțe pe vremea guvernării PSD.

Vicepreședintele liberal este nemulțumit că reprezentanții PMP și ALDE nu-și asumă public faptul că se află la guvernare.

”Dacă-i întrebați, ei nu spun că sunt la guvernare. Nu mai ieșiți ca vuvuzelele, asumați-vă, fiți responsabili” le transmite Grivei aliaților politici.   

Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, nu înțelege de unde izvorăște antipatia lui Gheorghe Grivei față de subprefectul Grigorescu și nici de ce această reacție vine la 3 săptămâni de la instalarea în funcție.

Davițoiu spune că este strict decizia premierului Orban o posibilă promovare a lui Gheorghe Grigorescu pe postul de prefect de Gorj.

În spațiul public, a apărut informația că Virgil Drăgușin ar urma să fie promovat subprefect, în situația în care Grigorescu va fi numit prefect de Gorj. Drăgușin se bucură de susținerea liderului PNL Târgu-Jiu, primarul Marcel Romanescu.

Viorel Caragea susține că șefii din Finanțele Publice Gorj, destituiți pe final de 2019, ar fi contestat în instanță ordinul.  Şeful Administrației Finanțelor Publice Gorj, Marin Ciumag, a fost înlocuit cu Gheorghe Paraschivu, Alin Popeangă, fiul fostului deputat Vasile Popeangă, fiind numit director adjunct.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here