Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tensiuni Florescu-Tudor, înainte de desemnarea candidatului PSD la Primăria Târgu-Jiu

Tensiuni Florescu-Tudor, înaintea anunțării candidatului PSD  la Primăria Târgu-Jiu. Fostul prefect consideră că viceprimarul a furat startul competiției interne, prin declarațiile făcute, în ultimele săptămâni, în presa locală. Adrian Tudor s-a arătat mereu încrezător că va fi desemnat candidat. Ciprian Florescu a anunțat, marți seară, la un post local de televiziune, că va intra în bătălia de la Târgu-Jiu cu o condiție: să fie susținut de organizația municipală.

Ciprian Florescu vrea să aibă susținerea tuturor, înainte de a intra în cursa pentru Târgu-Jiu.  

Florescu îl taxează ușor pe vicepriamrul Adrian Tudor, despre care spune că a plecat mai devreme în cursa internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu.  

”Este singurul cu care pot să spun că am avut discuții care mă pun pe gânduri, dacă PSD nu-l va desemna” declară fostul prefcet.  

Ciprian Florescu observă că Adrian Tudor are un ”elan ușor tineresc și dorința de a arăta că poate mai mult”. Numai că, spune fostul prefect, ”un candidat la Primăria Târgu-Jiu trebuie să îndeplinească mai multe condiții”.

”Ar fi chiar culmea să ne dorim că candidăm și să nu avem sprijinul organizației!” reacționează Adrian Tudor la afirmația lui Ciprian Florescu că va intra în luptă doar dacă va avea sprijinul PSD Târgu-Jiu.

La postul local de televiziune, Ciprian Florescu a răspuns la o întrebare legată de o posbilă plecare din partid a lui Adrian Tudor. Viceprimarul spune că astfel de discuții nu trebuie purtate în spațiul public, unde este indicat să se discute doar despre proiecte.  

Liberalii sunt convinși că vor câștiga din nou Pirmăria Târgu-Jiu. Bogdan Bejinaru, coordonatorul ultimelor campanii elctorale din municipiu, consideră că PSD își desemnează candidatul tardiv.

Viorel Caragea, președinte PER, crede că partidul său va fi avantajat la Târgu-Jiu, de o posibilă intrare în cursă a lui Ciprian Florescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here