LIFE

Teleshopping de pandemie! La Taraf TV se vând măşti de protecţie

Taraf TV face teleshopping de pandemie: la postul de manele s-au vândut măşti de protecţie „la reducere“ prin intermediul emisiunii „Bijuterii TV“.

Emisiunile de teleshopping se adaptează crizei actuale şi vând, la TV, echipamente de protecţie împotriva coronavirusului. La Taraf TV se vând măşti, iar preţul a pornit de la 399 de lei o singură mască şi a ajuns până la 265 de lei pentru un pachet de cinci măşti (4+1 – după cum apărea pe ecran), scrie Pagina de Media. Stocul prezentat în emisiunea „Bijuterii TV“ s-a epuizat rapid, cel puţin aşa arătau informaţiile de pe ecran: a scăzut de la 75 de măşti, la 0 măşti în doar câteva minute.

Deşi canalul de manele Taraf TV nu este un post cu audienţă ridicată, emisiunea de teleshopping a fost dată în prime time, la 21:45, notează sursa citată. S-au vândut măşti de tipul FFP2 Mask KN95, iar comanda se făcea, clasic, prin telefon. Pe ecran a fost afişat şi site-ul bijuteriitv.ro, însă unde nu se găsesc şi măştile. Emisiunea „Bijuterii TV“ a vândut şi dezinfectanţi, la începutul stării de urgenţă, însă la un alt post de televiziune, Prima TV, notează sursa citată.

Comment here