Din JudetÎnvăţământul GorjeanStirile Zilei

Telenovela școlii din Bengeștii de Jos. Marica: Se închide!

Noua directoare a școlilor din comuna Bengești-Ciocadia, reacție la acuzațiile pe care i le-a adus primarul Victor Geogia referitoare la închiderea școlii din Bengeștii de Jos.

Doina Marica spune că unitatea de învățământ va fi închisă, deși purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean anunțase, miercuri, că s-ar fi renunțat la decizie. Marica, numită directoare la 1 septembrie, ne-a explicat, însă, că nu este număr suficient de elevi pentru ca școala respectivă să mai funcționeze.

Doina Marica susține că școala din Bengeștii de Jos nici nu este un loc sigur pentru desfășurarea procesului educativ. Afirmă că ar mai fi trebuit făcute investiții, pentru a fi asigurat confortul minim necesar elevilor. Cât despre acuzația primarului că a luat mobilierul, Marica ne-a explicat că a dus 4 bănci și 4 scaune la școala din Bălcești.

Victor Geogia a mai acuzat că Doina Marica ar vrea să închidă și școala din Ciocadia. Directorul unității de învățământ dă asigurări, însă, că nu se pune problema de așa ceva.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here