LIFE

Taylor Swift şi Shakira, câştigătoare la MTV Video Music Awards 2023

Supervedeta pop-folk americană Taylor Swift şi artista columbiană Shakira au aprins, marţi seară, în apropiere de New York, ediţia 2023 a MTV Video Music Awards (MTV VMA), transmite AFP.

Premiul pentru cel mai bun cântec, cea mai bună muzică pop, cea mai bună regie şi cel mai bun videoclip pentru hitul său „Anti-Hero”: Taylor Swift a obţinut nu mai puţin de patru distincţii la gala MTV VMA, a cărei ediţie anuală a avut loc la o sală polivalentă din Newark, New Jersey.

„Este incredibil”, a declarat Swift, care are zeci de milioane de urmăritori pe reţelele de socializare, în timp ce primea premiul pentru cel mai bun videoclip, pe care îl câştigase deja în 2022.

O altă vedetă a anului, artista Shakira, în vârstă de 46 de ani, a primit prestigiosul trofeu „Video Vanguard”, care recompensează inovaţia în industria înregistrărilor audiovizuale. Purtând o rochie sclipitoare lejeră, cântăreaţa columbiană şi-a încheiat show-ul printr-o baie de mulţime până la o platformă care a ridicat-o deasupra publicului.

„Mulţumesc, MTV. Vă mulţumesc că aţi jucat un rol atât de important în cariera mea de când aveam 18 ani”, a exclamat ea.

Comment here