Muzicale

Taylor Swift – Only The Young (Featured in Miss Americana)

Taylor Swift a lansat un nou single numit “Only The Young”, pe care artista abordează pentru prima oară o temă politică.

“Only the Young” sună a piesă inspiraţională pentru tineri. Taylor Swift cântă despre generaţia viitoare, care va aduce o schimbare de mentalitate dar şi despre liderii politici. Piesa apare în documentarul Netflix proaspăt lansat “Miss Americana”, care a debutat pe 31 ianuarie pe serviciul de streaming. Piesa a fost compusă şi produsă de Taylor Swift, alături de Joel Little, care a lucrat cu Lorde şi Sam Smith. Cei doi au şi scris şi produs documentarul respectiv. Dorinţa artistei a fost de a deveni o voce a celor dezamăgiţi de starea actuală a societăţii americane. Cu versuri precum “Nu ne vor ajuta, sunt prea ocupaţi să se ajute singuri, nu vor schimba nimic, trebuie să o facem noi”, Taylor se arată foarte nemulţumită de starea actuală a societăţii americane.

Swift a declarat că single-ul este inspirat de discursul pe care l-a ţinut la alegerile preliminare (midterm) din 2018. Atunci a susţinut candidaţi ai democraţilor, în statul său de baştină, Tennessee. În documentar îi explică colaboratorului Joel Little că a făcut aluzii şi la împuşcăturile din şcoli pe compoziţia sa nouă, dar vrea să transmită un mesaj pozitiv societăţii. A subliniat şi că vine din urmă un nou val de tineri americani, câteva milioane care vor împlini 18 ani până la următoarele alegeri şi ei pot decide soarta ţării.

Taylor Swift a ajuns şi subiect de declaraţii pentru Donald Trump. Acesta a afirmat că îi plac melodiile artistei cu 25% mai puţin după ce aceasta a susţinut democraţii. E clar faptul că şi noua piesă ia o atitudine poltică deloc favorabilă actualului lider, ci mai degrabă îndemnând la schimbare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here