LIFE

Taylor Swift, cel mai bine vândut artist al anului 2019

Cântăreaţa americană Taylor Swift a fost numită, pentru a doua oară, Global Recording Artist of the Year (artistul anului în domeniul vânzărilor globale de discuri) de International Federation of the Phonographic Industry (IFPI), relatează luni Press Association.

Trofeul anual recompensează artistul cu cele mai multe albume vândute pe plan mondial, în format clasic şi digital. Artista americană, în vârstă de 30 de ani, a mai primit acest titlu în 2014 pentru succesul înregistrat cu albumul intitulat „1989”, care a câştigat premiul Grammy. Ea este artistul care a câştigat de două ori acest trofeu, după rapperul Drake, care a obţinut acest titlu în 2016 şi 2018.

Cel de-al şaptelea album de studio „Lover” al lui Taylor Swift, lansat în august 2019, a debutat pe primul loc în peste 10 ţări şi s-a vândut în trei milioane de unităţi la nivel mondial în prima săptămână de la lansare.

Ed Sheeran ocupă locul al doilea în acest clasament pentru succesul înregistrat cu No.6 Collaborations Project, în timp ce Post Malone se situează pe locul al treilea după lansarea albumului Hollywood’s Bleeding.

În topul al 10 artiştilor cu cele mai mari vânzări de albume în 2019 se mai numără Billie Eilish, Queen, Ariana Grande şi BTS.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here