Muzicale

Taylor Swift – cardigan

După ce le-a făcut o surpriză fanilor cu lansarea noului album „Folklore”, Taylor Swift vine cu un alt cadou. Artista a lansat videoclipul piesei „cardigan”, single ce se regăsește pe proaspătul disc.

„cardigan” a fost compusă de Swift împreună cu muzicianul Aaron Dressner (The National). Are un instrumental suav, cu un accent pus pe sunetul pianului. Scris și regizat de Taylor Swift, clipul este încărcat de magie. În crearea poveștii vizuale, Swift a fost ajutată de directorul de imagine Rodrigo Prieto, producătoarele Jil Hardin și Rebecca Skinner, asistentul de regie Joe Osbourne, editorul Chancler Haynes, designerii de efecte speciale David Lebensfeld și Grant Miller și scenograful Ethan Tobman. Filmările au avut loc în prezenţa unui inspector medical, toată lumea a purtat măşti şi s-a păstrat distanţa socială. Taylor şi-a făcut singură machiajul şi coafura, dar şi styling-ul pentru a evita expunerea.

„Folklore” este cel de-al optulea material discografic din cariera artistei. Toate cele 16 piese ce alcătuiesc albumul au fost compuse în izolare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here