Muzicale

Taxi – Pentru ea (jucată de Marius Manole)

La invitația trupei Taxi, Marius Manole a interpretat versurile piesei „Pentru ea” într-un videoclip ce ar putea trece drept audiție pentru un film de dragoste. Clipul face parte dintr-un nou proiect al formației, intitulat „Joac-o p-asta!”.

Piesele de pe albumul aniversar „Taxi 20” sunt readuse în atenția publicului în cadrul unui proiect ce vine ca o provocare pentru actorii români. „Joac-o p-asta!” este o inițiativă inedită lansată de formație, prin care versurile melodiilor de pe acest disc ajung să treacă prin filtrul unor actori și actrițe pe care formația îi apreciază.

"Taxi a lansat proiectul "Joac-o p-asta!". Mai exact am invitat actori și actrițe pe care-i iubim să joace în piesele noastre. Proiectul a debutat cu domnul Andi Vasluianu în piesa N-am cum să te neiubesc. Astăzi, domnul Marius Manole în "Pentru ea"", a anunțat formația.

Cu peste 20 de ani de activitate muzicală, trupa Taxi a surprins mereu publicul cu mesaje sincere și inedite, cu videoclipuri emoționante, dar și savuroase, fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că este vorba despre piese de dragoste.

Comment here