Stirile ZileiTârgu-Jiu

Taxarea parcărilor prin SMS, AMÂNATĂ. Romanescu: O mare mizerie a PSD!

”Mi se pare o mare mizerie pe care o face în continuare PSD în detrimentul cetățenilor!” acuză primarul Marcel Romanescu, după ce, luni, în ședința Consiliului Local Târgu-Jiu, i-a fost respins proiectul privind taxarea prin SMS în parcările publice din municipiu.

Edilul liberal le reproșează consilierilor locali din majoritatea PSD-ALDE-PSRo că nu au venit cu amendamente pentru modificarea proiectului, în loc să amâne votul cu cel puțin o lună de zile.

Romanescu anunță că va face modificări la proiectul privind implementarea sistemului de taxare a parcărilor prin SMS și îl va supune, din nou, la vot cel mai probabil în ședința extraordinară în care va fi votat bugetul pe 2020.

Viceprimarul PSD Adrian Tudor acuză, însă, că Marcel Romanescu încearcă să transforme gestionarea parcărilor publice într-o afacere.

”Mi se pare că la mijloc sunt alte interese. O fi an electoral și e nevoie de bani de campanie!” a comentat Tudor.

Tudor consideră că soluția pentru parcările publice este integrarea lor într-un sistem, astfel încât cetățenii să plătească o taxă de 1 leu pe oră.

Viceprimarul Tudor a criticat protocolul cu firma privată din Timiș care ar urma să implementeze taxarea parcărilor, numindu-l ”o conclețărie”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here