LIFE

Tavi Colen și Alin Oprea refuză să îngroape securea războiului

Au trecut aproape 15 ani de când trupa Talisman s-a destrămat, Alina Oprea și Tavi Colen punând punct colaborării cu mare scandal. În vreme ce alți artiști aflați în situații asemănătoare și-au reglat conturile și au îngropat securea războiului, cei doi refuză în continuare orice comunicare și nu acceptă să apară împreună pe scenă, deși nu duc lipsă de astfel de propuneri, relatează libertatea.ro.

Scandalul iscat între Tavi Colen și Alin Oprea după destrămarea trupei Talisman, adâncit de atacuri în presă și amănunte dure de culise, a creat o ruptură aproape imposibil de reparat între cei doi, chiar și la atâția ani distanță. Organizatorii unui mare eveniment muzical dedicat muzicii anilor 90, care va avea loc în București, la Romexpo, și-au încercat norocul de a-i invita pe Alin Oprea și Tavi Colen împreună pe scenă, pentru o melodie, două. Nu ar fi fost prima dată când artiști “certați” au îngropat securea războiului și au acceptat să cânte împreună din nou, spre bucuria fanilor. O-Zone, Andre, 3 Sud Est, Sweet Kiss ori Body & Soul sunt doar câteva exemple.

Alin Oprea, cel care a continuat din 2006 să cânte sub vechea titulatură, a acceptat propunerea organizatorilor evenimentului ce va avea loc în această vară. Acesta a fost de acord să cânte alături de fostul partener de trupă Octavian Călugăru, alias Tavi Colen. În schimb, Tavi Colen a refuzat categoric orice negociere pe această temă, fără drept de apel.

Talisman, formație reprezentativă a muzicii anilor 90 (perioadă când a bătut recorduri neegalate nici până astăzi ca număr de difuzări și concerte), a rămas una dintre puținele trupe ai căror membri refuză împăcarea. După despărțire, Tavi a declarat că plecarea sa din Talisman s-a produs din cauza soției lui Alin, prezentă mereu în backstage și vocală când venea vorba de planurile trupei. Totodată, Colen a explicat că și-a rugat colegul să nu mai consume alcool înainte de concerte. Alin Oprea i-a întors foaia, acuzându-l pe Tavi că mai mereu cântă fals și strică spectacolele.

Duoul Talisman a luat ființă în 1996, la un festival folk, cei doi venind din două formații rock. Balada “Atât de singur”, cea mai ascultată melodie pe care au lansat-o, se găsește și astăzi în preferințele publicului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here