LIFE

Tavi Colen: Nu valorăm doi bani pe lângă câinele lui Dorian Popa

La 53 de ani, Tavi Colen, fostul solist al trupei Talisman, nu uită și nu iartă. Nu s-a împăcat nici până azi cu fostul coleg Alin Oprea, însă mai nou a pus tunurile pe generația nouă de artiști, vloggeri și influenceri, notează click.ro.

Fostul solist de la trupa Talisman a început un război aprig cu generația tânără de artiști, vloggeri și influenceri din on-line, care fac bani frumoși din vizualizări. Acesta a publicat, recent, pe Facebook, un mesaj dur în care atacă virulent vlogerii, influencerii și vedetele care fac milioane de vizualizări pe rețele de socializare. În vizor este luat până și câinele lui Dorian Popa, celebrul Cheluțu, despre care a acesta a declarat, recent, că i-a adus venituri de aproximativ 150.000 de de euro până la acest moment.

Tavi Colen este de părere ca artiștii vechi, cu studii și cu o carieră muzicală în spate, nu mai valorează nimic în ziua de azi. Aceștia se zbat pe pandemie într-o sărăcie lucie și au ajuns în postura de a „cerși”, practic, ajutor în bani de la stat, ajutor ce nu depășește suma modică de 4000 de lei pe lună.

“Am colegi ofticați că piesa lui Cheluțu a lui Dorian are 21 de milioane de vizualizări. Voi aveți impresia că puștii din ziua de azi mai sar gardul să-și rupă blugii la un concert cu Cenaclul Flacăra? Voi credeți că mai cară vreunul chitara (cum făceam eu) lui Nuțu Olteanu ca să intru și eu fără bilet la Holograf? Aveți impresia că mai știe vreun puști toate melodiile de la Compact cuvânt cu cuvânt?”, spune Tavi Colen, în mesajul său pe Facebook.

Artistul tânjește și acum după momentele de glorie cu trupa Talisman, atunci când fetele se înghesuiau la concerte să le dea autograf pe sâni.

„Fetele care își rupeau hainele să mă tragă de păr sau să le semnez pe tâțe au dispărut de mult! Vă înșelați dacă credeți că lumea de astăzi mai dă doi bani pe artiștii care știu să cânte la instrumente, care fac școli de muzică și care studiază să fie super tari și să țină un stadion plin în tensiune sau să îi facă pe oameni să verse o lacrimă. Nuuu, noi artiștii, care am învățat să cântăm la 5-6 ani și am studiat zeci de ani, astăzi, nu mai valorăm doi bani. Piesele scoase astăzi de Mogi, Țogi și Brenci (un număr mare de etc) au o linie simplă și banală în două note, iar orchestrația se găsește pe net. E simplu. În țara asta, toată lumea cântă, toată lumea gătește, toată lumea e star la tv sau pe rețele, chiar și dacă îți arăți simplu : c…u”, a mai spus artistul în mesajul lui vehement, postat pe rețetele de socializare.

Dorian Popa (32 de ani) a ajuns în prezent să fie unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi, el depășind două milioane de abonați pe canalul său de YouTubee. Artistul a ajuns să câștige lunar 40.000 de euro din online, pe perioada pandemiei. Nu doar Dorian câștigă o căruță de bani de pe urma vlogurilor sale, mai nou el l-a lansat în “afacere” și pe patrupedul său, Chelțu, cu care a înregistrat și o melodie. Câinele lui Dorian e vedetă pe Internet și are 21 de milioane de vizualizări, reușind să câștige până acum 150.000 de euro.

”Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Cheluțu e prințul casei, are halat Versace”, a declarat solistul, invitat la prodacastul „Acasă la Măruță”.

Comment here