LIFE

Tatăl unei cântărețe candidează la locale

Scriitorul Vasile Groza, tatăl artistei Loredana Groza, și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Local Onești, pe lista lui Laurențiu Neghină, din partea PMP, anunță zdbc.ro.

Anunțul acestei candidaturi, preluat de Monitorul de Trotuș, a fost făcut chiar de tatăl artistei, pe pagina sa de Facebook.

”Pentru că politica din spatele calculatorului, sau de pe Banca din fața blocului nu are niciodată o finalitate și pentru că iubesc Oneștiul, am hotărât să trec la un alt nivel drept pentru care m-am alăturat lui Laurentiu Neghina pentru a pune umărul la dezvoltarea ONEȘTIULUI. Îl știu de mic pe Laurențiu, știu de unde a plecat și unde a ajuns prin muncă cinstită. Este un om realizat atât în plan familial cât și financiar. Și pentru că pe un om îl caracterizează faptele, îmi dă încrederea că Laurențiu va pune întreaga sa experiență în slujba comunității. M-am alăturat lui Laurențiu Neghină cu încrederea că experiența mea va fi de bun augur în luarea unor decizii corecte în cadrul Consiliului Local Onești. Să fie într-un ceas bun!” , a scris Vasile Groza pe Facebook.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here