Stirile ZileiTârgu-Jiu

Tașcău îi răspunde lui Vîlceanu. ”Bine că și-a adus aminte de Fondul de tranziție justă”

”Îl rugăm, dacă e capabil, să ne ajute cu idei. Îl primim oricând” reacționează vicepreședintele Dorin Tașcău după ce deputatul Dan Vîlceanu a acuzat că nu s-a făcut nimic la Consiliul Județean Gorj în ceea ce privește accesarea banilor din Fondul pentru o tranziție justă.

”Consiliul Județean n-a făcut nimic. Două-trei întâlniri cu câțiva oameni pe care și i-au ales ei, niște răspunsuri la cereri de informare nu înseamnă nimic. Trebuie implicate toate instituțiile, toate asociațiile” a afirmat președintele PNL Gorj la Interviurile Infinit FM.  

Vîlceanu a mai spus că n-a primit niciun telefon din partea autorităților județene, pentru a fi invitat la vreo dezbatere pe Fondul de tranziție justă. Deputatul consideră că trebuie organizate discuții cu responsabili din Ministerul Fondurilor Europene.  

Dorin Tașcău, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, îi roagă atât pe deputatul Dan Vîlceanu cât și pe ceilalți responsabili promovați de PNL Gorj în guvern, să contribuie cu tot ce pot pentru a ajuta județul să atragă banii din Fondul pentru o tranziție justă.   

Comment here