LIFE

Târgul de Crăciun de la Braşov se deschide în 30 noiembrie

Primăria Braşov anunţă că, în 30 noiembrie, se va deschide târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului a cărui temă este anul acesta „Decembrie de poveste la Braşov”. Evenimentul reuneşte 50 de producători, meşteşugari şi comercianţi. Târgul va funcţiona până în 7 ianuarie.

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun şi aprinderea luminiţelor festive vor avea loc anul acesta, la Braşov, în 30 noiembrie, de Sfântul Andrei. Potrivit autorităţilor locale, şi anul acesta târgul de Crăciun le va oferi turiştilor şi localnicilor nu doar produse, ci experienţe. Viceprimarul oraşului, Flavia Boghiu, a declarat că autorităţile locale au primit în acest an, 105 solicitări de la producători şi meşteşugari care vor să participe la acest târg. Dintre aceştia, 50 au încheiat contracte pentru a participa la eveniment. 

„Pentru a asigura un acces facil la căsuţele din cadrul târgului şi o vizibilitate cât mai mare pentru toţi comercianţii, târgul din acest an a fost gândit pe zone: zona pentru producătorii din sfera de produse alimentare şi agro-alimentare, cu 13 căsuţe; zona cu produse meşteşugăreşti şi artizanale, care va avea 17 căsuţe; zona cu produse alimentare preparate la faţa locului: 12 căsuţe; zona pentru comercianţii de produse alimentare şi nealimentare, cu 8 căsuţe” informează, vineri, Primăria Braşov.

În Piaţa Sfântul Ioan, unde va fi amenajat un patinoar, vor fi amplasate cinci rulote food-truck.

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun şi aprinderea luminiţelor vor avea loc în 30 noiembrie, de Sfântul Andrei.

Comment here