Stirile ZileiTârgu-Jiu

Târgujieni REVOLTAȚI. S-au săturat de mlaștina din Narcise. Ce spune Romanescu

Revoltă în rândul locuitorilor cartierului Narcise din Târgu-Jiu, din cauza halului în care arată așa zisele străzi care se transformă în mlaștini când plouă, ori când se topește zăpada.

Problema este relatată în presa locală de ani de zile. Autoritățile n-au fost în stare să rezolve nici problema infrastrcturii din zona case, nici să predea locuințele din blocurile ANL, care nu sunt racordate la utilități. Oamenii care și-au făcut case sunt supărați că, în loc de asfalt, au parte de gropi și nămoale.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, spune că firma care a câștigat licitația de modernizare a străzilor din cartierul Narcise nu a respectat termenele prevăzute în contract. În plus, patronul a decedat. Edilul spune că societatea primăriei, Edilitara, va prelua diferența de lucrări.

Eduard Lădaru, consilier local PSD, spune că Narcise ar fi fost prioritate dacă Ciprian Florescu, candidatul partidului la Primăria Târgu-Jiu, ar fi câștigat alegerile. Asta nu s-a întâmplat, însă, așa că Lădaru dă vina pe primarul liberal reales pentru situația infrastructurii din acest cartier.  

Comment here