Stirile ZileiTârgu-Jiu

Târgujieni ÎNGRIJORAȚI! Nu mai sunt MĂȘTI în farmacii

Îngrijorare în Târgu-Jiu după ce s-a aflat că italianul de 71 de ani, infectat cu coronavirus, a locuit, săptămâna trecută, într-un apartament de pe Bulevardul Republicii, în apropierea gării. Marți noapte s-au făcut verificări. O ambulanță SMURD și persoane echipate cu combinezoane au fost văzute în zonă. Sunt târgujieni care consideră că autoritățile nu sunt pregătite să facă față unor eventuale îmbolnăviri, în condițiile în care în farmacii nu se mai găsesc măști, dar și locuitori ai orașului care au încredere în instituții.  

Târgujienii sunt la curent cu situația italianului care a trecut prin județ săptămâna trecută. Părerile sunt împărțite. Unii au încredere, alții nu în reacția autorităților. Oamenii sunt nemulțumiți, spre exemplu, că nu se mai găsesc măști de protecție la farmaciile din oraș.     

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, își menține poziția exprimată în ultimele zile, și anume că nu trebuie transmisă populației senzația că ne aflăm într-o situație disperată, în condițiile în care nu există cazuri de îmbolnăviri.

Romanescu încă n-a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Și Cristian Toader Pasti, consilier municipal la Târgu-Jiu și consilier al președintelui Consiliului Județean Gorj, spune că nu este cazul să intrăm în panică, fiind important să avem încredere în autoritățile județene.  

Consilierul local Eduard Lădaru îi cere primarului Marcel Romanescu să pună săpun în toate toaletele publice din oraș și în școli, ba chiar să instaleze spălătoare în locuri publice.   

Viorel Caragea, președintele Partidului Ecologist Gorj, critică faptul că primarul Târgu-Jiului nu a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here