Stirile ZileiTârgu-Jiu

Târgujianul care s-a împușcat în fața SJU a murit

Bărbatul de 35 de ani, din Târgu-Jiu, care, săptămâna trecută, s-a împușcat în fața Unității de Primiri Urgențe, a murit, noaptea trecută, la spitalul din Craiova. Acesta a fost supus unor intervenții chirurgicale, iar medicii au reușit să îl țină în viață pentru circa o săptămână, dar, în cele din urmă, inima sa s-a oprit.

Bărbatul a venit pe 5 octombrie în fața UPU Târgu Jiu și în mașina parcată aici a folosit un dispozitiv cumpărat de pe internet și nesupus autorizării pentru a-și curma viața. Pentru că se afla în apropierea Unității de Primiri Urgențe, medicii au intervenit repede și i-au acordat primul ajutor, ulterior el fiind transportat la Craiova.

În dosarul penal deschis, anchetatorii vor schimba încadrarea juridică și vor continua cercetările pentru moarte suspectă.

Bărbatul a lăsat în urma sa și un bilet de adio, fiind la a doua tentativă de suicid. În urmă cu doi ani, a mai avut o astfel de încercare, dar și atunci a fost salvat de medici, gesturile sale producându-se pe fondul unei stări depresive accentuate.

Comment here