Stirile ZileiTârgu-Jiu

Târgujiancă, obligată să stea izolată la minus 3 grade! Ivăniși: DSP Dolj să plătească!

Situație revoltătoare! O femeie necăjită din Târgu-Jiu a stat 7 zile în izolare într-un apartament, fără apă, fără căldură și fără energie electrică.

Georgiana Cuțui, de 51 de ani, a primit dispoziție de la Direcția de Sănătate Publică Dolj să se izoleze la domiciliu, după ce mama ei a fost diagnosticată cu Covid-19. Nimeni, nicio autoritate din Gorj nu i-a cunoscut situația.

Nicolae Ivăniși, candidatul PER la Camera Deputaților, a făcut-o publică după 3 zile în care a încercat să rezolve singur problemele femeii.  

Luni, prin efortul lui Ivăniși și al celor de la Alternativa pentru Demnitate Națională Gorj, locuința femeii a fost racordată la apă și curent.

Georgiana Cuțui a avut o viață foarte grea. 17 ani s-a chinuit cu un soț paralizat. A muncit în ultimii 20 de ani la tarabă, în piață, dar din cauza pandemiei și-a pierdut și locul de muncă. Are un băiat plecat din țară, pentru care ar fi intrat în datorii, au povestit vecinii.

Nicolae Ivăniși speră ca funcționarii DSP Dolj să plătească pentru neglijența de a nu fi anunțat autoritățile din Gorj că femeia a fost băgată în izolare.

Comment here