Stirile ZileiTârgu-Jiu

Târgu-Jiul ar putea petrece Paștele în SCENARIUL VERDE. Romanescu: După foarte multă suferință, apar tot mai multe semne că lucrurile merg spre mai bine

Incidența cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a scăzut, în Târgu-Jiu, în ultimele 7 zile, de la 2,46 la mia de locuitori la 1,59 la mie, ceea ce-l face pe primarul Marcel Romanescu să creadă că putem petrece Paștele în scenariul verde, fără restricții.

“Pas cu pas, spre normalitate! După mai bine de un an în care am fost greu puși la încercare, după sacrificiile uriașe pe care le-am făcut cu toții, după foarte multă suferință, apar tot mai multe semne că lucrurile merg, în sfârșit, spre mai bine. La Târgu-Jiu ne apropiem de scenariul verde și așteptăm cu nerăbdare momentul în care toate restricțiile vor fi ridicate. Va mai trece ceva timp până atunci, dar iată că speranța a renăscut și situația se îmbunătățește de la o zi la alta. Este încă prea devreme să ne relaxăm și să renunțăm la precauții, dar ne putem bucura de aceste vești extraordinare. Astăzi, la Târgu-Jiu, incidența a scăzut la 1,59. Dacă situația se menține, ne vom putea bucura de Sărbătorile Pascale așa cum se cuvine”, a notat, pe pagina de socializare, primarul Marcel Romanescu.

Comment here