MotruStiriStirile Zilei

Tandem David-Roșca la Motru, în 2020? Morega: Conducerea PSD să urgenteze stabilirea CANDIDAȚILOR!

Zvonuri în Motru despre un tandem Constantin David- Nelu Roșca în alegerile de anul viitor. În sensul că directorul Carierei Roșiuța ar urma să candideze la primărie, iar liderul sindical- cel mai important din zonă- la parlamentare. A auzit de ele și viceprimarul Cosmin Morega care speră să fie el cel desemnat candidat PSD la Primăria Motru. Morega îi cere conducerii partidului să ia rapid o decizie, pentru a vedea ce are de făcut în continuare. A spus-o și-n alte dăți că este decis să candideze în 2020.

Liderul sindical Nicu Bunoaica ne-a relatat că se poartă discuții printre minerii din zona Motru privind posibile candidaturi, în 2020, ale directorului Carierei Roșiuța, Constantin David și a liderului sindical Nelu Roșca.

Constantin David n-a dorit să facă prea multe comentarii pe seama localelor din 2020. Ne-a precizat că partidul va face un sondaj de opinie pentru stabilirea candidatului.

Nelu Roșca neagă vehement, însă, că l-ar interesa o candidatură la parlamentarele din 2020.

Viceprimarul Cosmin Morega crede că un grup din zona Motru încearcă forțarea unei candidaturi a lui Constantin David, din partea PSD.

Morega a auzit zvonuri despre un posibil tandem pe Motru, în 2020, David-Roșca. Viceprimarul le cere șefilor PSD să urgenteze stabilirea candidaților pentru locale, pentru a ști ce are de făcut.

Primarul liberal Gigel Jianu se așteaptă la o luptă grea cu PSD în 2020.

”Oricare ar fi candidatul, când mașinăria de partid se pune în mișcare va fi o concurență adevărată” comentează edilul.

Ion Sanda, consilier independent, spune că inclusiv numele lui Eugen Corcoață este vehiculat pentru o candidatură din partea PSD la Motru.  Cât despre Constantin David, crede că este luat în calcul pentru că poate aduce voturi din minerit.

Comment here