MotruStiriStirile Zilei

Tandem David-Roșca la Motru, în 2020? Morega: Conducerea PSD să urgenteze stabilirea CANDIDAȚILOR!

Zvonuri în Motru despre un tandem Constantin David- Nelu Roșca în alegerile de anul viitor. În sensul că directorul Carierei Roșiuța ar urma să candideze la primărie, iar liderul sindical- cel mai important din zonă- la parlamentare. A auzit de ele și viceprimarul Cosmin Morega care speră să fie el cel desemnat candidat PSD la Primăria Motru. Morega îi cere conducerii partidului să ia rapid o decizie, pentru a vedea ce are de făcut în continuare. A spus-o și-n alte dăți că este decis să candideze în 2020.

Liderul sindical Nicu Bunoaica ne-a relatat că se poartă discuții printre minerii din zona Motru privind posibile candidaturi, în 2020, ale directorului Carierei Roșiuța, Constantin David și a liderului sindical Nelu Roșca.

Constantin David n-a dorit să facă prea multe comentarii pe seama localelor din 2020. Ne-a precizat că partidul va face un sondaj de opinie pentru stabilirea candidatului.

Nelu Roșca neagă vehement, însă, că l-ar interesa o candidatură la parlamentarele din 2020.

Viceprimarul Cosmin Morega crede că un grup din zona Motru încearcă forțarea unei candidaturi a lui Constantin David, din partea PSD.

Morega a auzit zvonuri despre un posibil tandem pe Motru, în 2020, David-Roșca. Viceprimarul le cere șefilor PSD să urgenteze stabilirea candidaților pentru locale, pentru a ști ce are de făcut.

Primarul liberal Gigel Jianu se așteaptă la o luptă grea cu PSD în 2020.

”Oricare ar fi candidatul, când mașinăria de partid se pune în mișcare va fi o concurență adevărată” comentează edilul.

Ion Sanda, consilier independent, spune că inclusiv numele lui Eugen Corcoață este vehiculat pentru o candidatură din partea PSD la Motru.  Cât despre Constantin David, crede că este luat în calcul pentru că poate aduce voturi din minerit.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here