Din JudetStirile Zilei

Tânăra din Baia de Fier a murit cu zile

Fata de 19 ani, din Baia de Fier, înjunghiată de fostul iubit a murit cu zile pentru că nu a primit ajutor medical la timp.

Cel care i-a curmat viața a pus-o pe bancheta din spate a mașinii sale și a mers cu ea timp de circa o oră de la Baia de Fier la Târgu-Jiu, fără să îl intereseze că tânăra agonizează. La Târgu-Jiu, individul a parcat mașina într-o curte, dar polițiștii i-au luat repede urma. Nu au mai reușit însă să o salveze pe Denisa Martin, fata fiind găsită fără viață, după cum a menționat prim-procurorul Cristina Ciobanu.

La audierile de la Parchet, suspectul reținut pentru 24 de ore a refuzat să facă vreo declarație în fața anchetatorilor. Avocatul său, Elvis Belgiu, a transmis regrete familiei îndoliate.

Vestea morții Denisei Martin i-a șocat pe foștii dascăli ai acesteia. Tânăra a terminat Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu și se pregătea să se înscrie la facultate.

Directorul Marius Badea este foarte marcat  de cele întâmplate, mai ales că i-a fost profesor fetei ucise pe care o descrie drept un copil cuminte.

Comment here