Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Tânăr polițist, mort într-un teribil accident

Un tânăr polițist, în vârstă de 26 de ani, originar localitatea Bâlteni, care lucra ca polițist în Capitală, și-a pierdut viața, miercuri noapte, într-un teribil accident de motocicletă. Dorin Banță s-a izbit cu motocicleta de un autoturism care i-a apărut în față. Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului a fost șoferul autoturismului, care nu a acordat prioritate de trecere.

Două persoane aflate în autoturismul care nu i-a acordat prioritate motociclistului în intersecția cu pricina, au suferit răni, una dintre ele fiind transportată la spital. Accidentul nefericit a avut loc, după miezul nopții, într-o intersecție din capitală. Șoferul mașinii a înaintat fără să îi acorde prioritate motociclistului, după cum îl obliga indicatorul de circulație. Dorin Banță, aflat pe două roți, nu a mai reușit să evite autoturismul, suferind răni extrem de grave în urma impactului. A murit la scurt timp, în ciuda eforturilor echipajului de la ambulanță.

”Motociclist, la ajungerea PA-ului în stop cardio respirator, fără puls, au început manevre până la ajungerea noastră, în momentul când l-am preluat am început cu manevre avansate, din păcate leziunile au fost incompatibile cu viață și s-a declarat decesul” a declarat Daniela Mănescu, medic la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Vestea morții lui Dorin Banță a cutremurat cetățenii din Bîlteni care îl cunoașteau pe tânăr, deoarece familia locuia în spatele liceului din localitate. Mama polițistului accidentat mortal era din Bîlteni dar se mutase la Craiova, iar fiul, la București, unde muncea ca polițist. Mesajele de condoleanțe au curs pe paginile de socializare.

,,În dimineața asta, vestea că tu nu mai ești printe noi a căzut ca un fulger, inima îmi este bucățele și atunci când te sun îmi doresc să îmi răspunzi să îmi spui “Sunt bine Lizuca“. De astăzi, nimeni nu o să îmi mai spună așa și nimeni nu o să mă mai facă să zâmbesc cum o făceai tu. Drum bun prieten drag, vei fi un înger, asta știu sigur și mai știu ca vei veghea către toți care te-am iubit! Nu te voi uita niciodată, vei fi mereu îngerul meu!”, este unul dintre mesaje.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here