Sportive

Talentatul baschetbalist Octavian Ilie rămâne la CSM. Alionescu: Mă bucur că s-a ajuns la un consens

Baschetbalistul gorjean Octavian Ilie şi-a prelungit angajamentul cu CSM Târgu-Jiu şi va evolua şi sezonul următor la gruparea gorjeană.

”Sunt foarte fericit că am semnat şi încrezător în acest proiect. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi mi-au făcut oferta de a rămâne acasă. Vreau să demonstrez că îmi merit locul la o echipă de seniori”, a declarat Ilie pentru site-ul oficial al clubului.

Conducerea clubului gorjean şi-a asigurat astfel serviciile unui jucător extrem de talentat, născut la Târgu Jiu. La doar 19 ani, ambiţiosul jucător, campion naţional U20 şi cu numeroase selecţii la echipele naţionale de juniori ale României, a ales să rămână la Târgu-Jiu, decizie salutată de antrenorul Claudiu Alionescu.

”Mă bucură faptul că s-a ajuns la un consens în ceea ce privește situația lui Octavian Ilie. Este un jucător tânăr, localnic, care cu siguranță va creste în evoluții în următoarea perioadă, iar CSM Târgu-Jiu este mediul propice pentru asta. L-am văzut foarte motivat în aceasta perioadă, în care s-a pregătit cu noi, și dacă va continua pe această direcție, cu siguranţă va fi un câștig de ambele părți” a declarat Alionescu.

Octavian Ilie a debutat la doar 14 ani, la seniori, în Liga Naţională. Evoluţiile sale la nivel juvenil i-au adus selecţii la echipele naţionale ale României U14, U15, U16, U17 și U18. Octavian Ilie şi-a trecut în cont şi un titlul de campion naţional U20, cu Ştiinţa Bucureşti, iar jocul prestat i-a determinat pe cei de la Dinamo Bucureşti să-l coopteze în echipă pentru a evolua în Liga Naţională.

Comment here