LIFE

Sylvester Stallone și-a scos la vânzare palatul. Are o casă de 130 de milioane de dolari

Sylvester Stallone și-a scos la vânzare ”palatul” cu 130 de milioane de dolari. Casa are 8 dormitoare și 12 băi.

Actorul Sylvester Stallone (74 de ani) și-a scos la vânzare ”palatul” de casă din Los Angeles, potrivit ziarului ”New York Post”. Vrea să se mute la Palm Beach, Florida, împreună cu soția sa, Jennifer Flavin. Mai precis enormul ”palat” în care a trăit până acum se află în Beverly Hills. El l-a decorat cu suveniruri din cel mai cunoscut film al său, ”Rocky” și o statuie la care ține mult.

În spatele aspectului de dur, Sylvester Stallone ascunde însă secrete nebănuite. Suferă din cauza reumatismului, care îi produce mari dureri. Asta nu îl împiedică să ridice greutăţi circa două ore pe zi. De asemenea, starul are colesterolul mărit. Multă vreme a avut ambiţia să-şi lase părul natural. De aceea, a apărut în ­repetate rânduri cu părul grizonat şi nu îşi face probleme din această cauză. Nu este pretenţios, nu ţine diete exagerate ca să se păstreze în formă. Însă, preferă să mănânce pizza, paste, lasagna. Pentru că face mereu exerciţii fizice, nu se teme de îngrăşare.

Stallone este cunoscut mai ales pentru roluri în filme de acţiune precum cele din seriile “Rocky” şi “Rambo” şi are o avere de 400 de milioane de dolari. Din 1997, este căsătorit cu fotomodel Jennifer Flavin. Ei au împreună 3 fete: Sophia, Sistine şi Scarlet.

Comment here