Stirile ZileiTârgu-Jiu

Șutru, șef la RAR Gorj? Ce spune

Doljeanul Năstase Șutru, fostul director al Regiei Autonome de Transport Craiova, ar urma să-i ia locul lui Șerban Predescu în fruntea RAR Gorj, conform unor informații vehiculate în presa locală.

Șutru lucrează la Registrul Auto Român Gorj din 2013, soția fiind din Novaci, motiv pentru care au apărut speculații că primarul Dumitru Leuștean, prim-vicepreședinte PNL Gorj, ar fi cel care dorește să-l promoveze în funcția de director. Contactat de Radio Infinit, Năstase Șutru a declarat că nu are cunoștință despre vreo numire în funcție și nici n-a discutat cu nimeni despre preluarea conducerii RAR Gorj.

Viorel Caragea pune tunurile pe primarul din Novaci, Dumitru Leuștean, prim-vicepreședinte PNL, al cărui nume a fost vehiculat, în ultima perioadă, ca aflându-se în spatele multor numiri care au avut loc în Gorj.

 “Grupurile de interese meschine din PNL, ajutate de o latură din PSD nu fac decât combinații”, acuză președintele PER Gorj.

Caragea susține că, în perioada următoare, vor avea loc schimbări de șefi și în cadrul Complexului Energetic Oltenia, operate de șefii PNL și PMP din județ.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here